مجلس

آموزش و پرورش می‌تواند از منابع داخلی خود، فوق العاده ویژه کارکنانش را افزایش دهد

محمد وحیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی ، با بیان اینکه فوق العاده ویژه باید به تمامی کارکنان آموزش و پرورش تعلق گیرد، اظهار کرد: این فوق العاده ویژه شامل مشاغل عمومی و تخصصی می‌شود و بین 35 تا 50 درصد بین دستگاه‌های مختلف دولتی توزیع می‌شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شورای حقوق و دستمزد بر اساس فرآیند قانونی مشاغل عمومی و تخصصی تعیین شده و معلمی نیز از مشاغل تخصصی به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر در تبصره 2 ماده 6 قانون رتبه بندی معلمان نیز تصریح شده که کلیه مزایا و فوق العاده ویژه سایر کارکنان دولت مشمول معلمان نیز می‌شود به این معنا که اجرای رتبه بندی معلمان ارتباطی با پرداخت فوق العاده ویژه ندارد.

وحیدی یادآور شد: در حال حاضر میانگین فوق العاده ویژه پرداختی به کارکنان آموزش و پرورش 21 درصد است، افزود: برای رسیدن به 35 یا ارتقای آن تا 50 درصد آموزش و پرورش باید مصوبه شورای حقوق و دستمزد را بگیرد که این شورا نیز عنوان کرده که دستگاه‌ها می‌توانند از منابع داخلی خودشان این ارقام را پرداخت کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش نیز اعلام آمادگی کرده بدون اینکه از بودجه دولت استفاده کنیم از پرداخت فوق العاده ویژه را با اولویت بندی به صورت تدریجی آغاز کنیم.

وی عنوان کرد: برای پرداخت تا 35 درصد این آمادگی در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد ولی برای رقم بالاتر از آن چنانچه مصوبه شورای حقوق و دستمزد وجود داشته باشد، این آمادگی در مجلس وجود دارد که با یک متمم و اصلاحیه در قانون بودجه این کسری از طریق مجلس دنبال شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: بنابراین تمامی کارکنان آموزش و پرورش باید مشمول افزایش فوق العاده ویژه شوند چرا که اگر در دستگاه دیگری به غیر از آموزش و پرورش بودند قطعا چنین دریافتی نداشتند.

#پایگاه_خبری_استان_تهران

#جمعیت_جوانان_ایرانی

#دولت

#رییسی

#مجلس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا