به گزارش خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی ، صبح امروز اعضای هیأت مدیره کانون تهیهکنندگان رسانههای دیداری با سید نظامالدین موسوی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون رسانه مجلس دیدار و گفتوگو کردند.
در این نشست صمیمانه سید نظامالدین موسوی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از رویکرد فنی، تخصصی و غیرسیاسی کانون تهیهکنندگان رسانههای دیداری گفت: همه اعضای این مجموعه از صاحبان تجربه و صاحب سبک هستند و از آنجا که در حال حاضر، بررسی برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستور کار مجلس قرار دارد، از نظرات کارشناسی و تخصصی شما به عنوان مشاوران امین فرهنگی در خصوص پیوست فرهنگی برنامه هفتم توسعه در قالب پیشنهاد مدون به کمیسیون تخصصی تلفیق استقبال میکنیم.
رئیس فراکسیون رسانه مجلس با تأکید بر اینکه برای جلب حمایتهای مادی و معنوی از این تشکیلات صنفی باید برنامهریزی و اقدام کرد گفت: خوشحالم که بهعنوان عضو افتخاری این کانون در کنار شما به ارتقاء فرهنگ و هنر در کشور اهتمام ورزیم اما توصیه اکید میکنم که نگاه غیرسیاسی و فنی خود را به عنوان یک نقطه قوت این تشکل حفظ کرده و مرجعیت فرهنگی و رسانهای را برای خود انتخاب کنید.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین این آمادگی وجود دارد تا با بهرهگیری از نظرات مسئولان، مشکلات مالیاتی و حمایتهای بیمهای از این تشکیلات صنفی فرهنگی مورد ارزیابی قرارگیرد تا راهکاری برای تسهیل موانع قانونی بیابیم و تداوم جلسات میتواند در این مسیر ما را یاری کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فرهنگ و زبان فرهنگی و تولید محصولات فاخر در حوزه فرهنگ و هنر یکی از ملزومات جهاد تبیین است و متأسفانه این نقد را میپذیریم که در مقاطعی خودیها و کسانی که در جبهه انقلاب صادقانه تلاش کردند مورد بیمهری قرار گرفتهاند و اهالی فرهنگ نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
در ابتدای این نشست اعضای هیات مدیره کانون با اشاره به مشکلات این تشکیلات صنفی اظهار داشتند: ما با وجود بیش از 500 تهیه کننده برنامههای تلویزیونی که آثارشان در صدا و سیما و پلتفرمها و سایر رسانههای دیداری پخش میشود شاهد بیمهریهای فراوانی به سربازان جبهه فرهنگی نظام هستیم و این مسئله قابل توجیه است. مشکلات مالیاتی، عدم حمایتهای بیمهای، نبود امکانات سختافزاری مناسب و سلبریتیپنداری از سوی مسئولان و نگاه غیرخودی به اعضای این تشکل که در چارچوب اهداف انقلاب همواره حرکت کردهاند، تنها بخشی از این مشکلات است.
اعضای هیات مدیره کانون تهیهکنندگان رسانههای دیداری، مشکل اصلی تولیدکنندگان محصولات فرهنگی را خلاء قوانین حمایتی دانستند و با اشاره به اهمیت و نقش فرهنگسازی و رسانه در فضای فعلی کشور، درخواست کردند حمایتهای قانونی در حوزههای اجتماعی و اقتصادی از این تشکیلات صنفی مورد توجه مسوولان قرار گیرد. نگاه سنتی به مقوله تولیدات فرهنگی، موجب میشود محصولات فرهنگی مؤثر، مخاطب پسند و اثرگذار تولید نشود، حال آنکه حمایت قانونگذار و مجری قانون از فعالیتهای فرهنگی و هنری موجب تقویت جبهه فرهنگی انقلاب خواهد شد و مباد که مسوولان از چنین فرصتی غافل بمانند.
کانون تهیه کنندگان رسانههای دیداری بیش از دو سال است که با بیش از 500 عضو فعال از میان تهیه کنندگان با سابقه تلویزیونی اعلام موجودیت کرده تا به مسائل و مشکلات صنفی این قشر از تولید کنندگان محصولات فرهنگی توجه و رسیدگی داشته باشد.
مهدی فرجی مدیر اسبق شبکه یک سیما و تهیه کننده سریال نون خ، حسین طاهری مدیر اسبق گروه تولید شبکه یک سیما و تهیه کننده سریال موسی، محمدرضا شفیعی تهیه کننده سریال های تلویزیونی از جمله گیلدخت، کیمیا و… ، سعید ابوطالب نماینده دوره هفتم مجلس و تهیه کننده برنامههایی مثل سرزمین دانایی و مافیا، مسلم آقاجانزاده تهیه کننده برنامههای کودک از جمله عموپورنگ، امیرخرمشاهی تهیه کننده برنامههای تلویزیونی مثل صبح بخیر ایران و سلام تهران، مریم جلالی مدیر اسبق گروه خانواده شبکههای دو و پنج سیما، مسعود بانصیری و حسین سبطی از تهیه کنندگان برنامه های تلویزیونی، در این نشست حضور داشتند.
#پایگاه_خبری_استان_تهران
#جمعیت_جوانان_ایرانی
#دولت
#رییسی
#مجلس