کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی، اظهار کرد: بیشترین درصد حریقهای آتشنشانی خارج از ساختمان ها اتفاق می افتد(پارکها، معابر و گذرگاهها) که در گذشته توجه به این مهم فراموش شده بود. لیکن در مدیریت جدید خوشبختانه با مشارکت شهرداران نواحی به موضوع ورود شده است و قطعا این موضوع باعث کاهش حریق در شهر تهران خواهد شد. در این خصوص ضمن آموزش شهرداران نواحی شهر تهران اولین همایش شهرداران نواحی اسفند سال گذشته برگزار شد و دومین همایش ۱۸ دی سال جاری در سالن همایش آتش نشانی با حضور شهرداران مناطق ۲۲ گانه معاونین شهردار و ریاست کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران برگزار خواهد شد و از شهرداران برتر تقدیر خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: همکاری شهروندان با شهرداران نواحی در نگهداشت شهر بسیار موثر خواهد بود و انتظار می رود روند کاهش حریق و حوادث شهر تهران با این تعاملات کاهشی تر شود.
معاون پیشگیری سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه برای ایمن سازی بیمارستانها نمیتوانیم آنها را تعطیل کنیم، مردم به خدمات درمانی احتیاج دارند و بحث ایمن سازی مراکز درمانی به زمان احتیاج دارد. مراکز درمانی باید به فعالیت خود ادامه دهند و همزمان موضوع ایمن سازی را انجام دهند.
عبدولی ادامه داد: برای اینکه به مراکز درمانی کمک کنیم، ایمن سازی آنها را فازبندی کردیم و متناسب با هر فاز مجوز فعالیت موقت به آنها می دهیم، کاری که در گذشته سابقه نداشته است. برخی از مراکز درمانی فاز دوم و سوم ایمن سازی را انجام داده اند و برخی دیگر هنوز در فاز اول ایمن سازی هستند.
معاون پیشگیری سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پایان با بیان اینکه میزان حریقها نسبت به سال گذشته ۱۶درصد کاهش داشته است، گفت: درصد زیادی از مراکز درمانی شهر تهران برای اولین بار در طی حدود ۱۸ ماهه گذشته ایمن سازی شده اند.
#پایگاه_خبری_استان_تهران
#جمعیت_جوانان_ایرانی
#دولت
#رییسی
#مجلس