اجتماعی

خانـه اسـتاد لـرزاده بـا عنـوان «خانـه معمـار» بـه شـوراي راهبـردي تحویـل شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جوانان ایرانی ، اولین جلسه هیات موسس خانه معمار با حضور مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، وحید رضا محمدی انارکی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه هنرمندان، محمدرضا بمانیان و مهدی حمزه نژاد نمایندگان دانشگاهی به عنوان اعضاء و حامد سلیمی مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران برگزار شد.

مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده برای آغاز به کار خانه معمار، گفت: آنچه در این مصوبه برای ما بسیار اهمیت دارد، توسعه و شناساندن معماری ایرانی – اسلامی است، استاد لرزاده نیز از جمله افرادی است که در این حوزه فعالیت های زیادی داشته و از جمله آثار برجسته ایشان می توان به مسجد اعظم قم، مسجد امام سجاد (ع) در خیابان جمهوری و همچنین کاخ هایی با هنر بی نظر معماری اشاره کرد.

وی ادامه داد: یکی از پیشنهادات ما این است که تمام آثار معماری استاد را بتوان به صورت فیلم، عکس، پلان و نقشه ها گردآوری کرد و با استفاده از تکنولوژی روز در همین خانه به نمایش گذاشت تا بتوان روش ها و تکنیک های ایشان را مورد بررسی قرار داد و از آن بهره برد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به کارکرد اصلی خانه معمار اظهار داشت: خانه معمار باید مانند یک خانه فکر باشد که متخصصان و حرفه مندان در آن گرد هم آیند و وضعیت ناهنجار کنونی معماری و شهرسازی را مورد بحث و بررسی قرار دهند و چاره ای برای آن بیندیشند و ایده های مورد تایید، به دانشگاه ها برود و روی آن ها کار تخصصی صورت گیرد و ترویج شود و به شهرداری نیز کمک کنند.

سپس، سایر اعضاء هیات موسس نیز در این جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پایان به بیان مصوبات این جلسه پرداخت و گفت: مقرر شد، جمــع آوري، گــردآوري و نمــایش آثــار معمــاري اســتاد لــرزاده جهــت فرهنگ ســازي و تــرویج معمــاري ایرانی – اسلامی و تشــکیل اتــاق فکــر در خصــوص معمــاري ایرانــی – اســلامی بــا حضــور صــاحبنظران بــه منظــور تــرویج و آموزش معماري در دانشگاه هاي کشور در دستور کار شورای راهبردی قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، خانـه اسـتاد لـرزاده بـا عنـوان «خانـه معمـار» جهـت توسـعه معمـاري ایرانـی – اسـلامی و بهره بـرداري متناسـب بـا ارزش هـاي آن بـه صـورت رسـمی بـه شـوراي راهبـردي تحویـل شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا