🔵در این بازدید که در خصوص انجام اقدامات دوجانبه بر اساس اهداف و ماموریت های مشترک مذاکرات عملیاتی انجام شد، دکتر اصغر جهانگیر علامت استاندارد را نشانی مقدس برای هر ایرانی برشمرد و گفت: این نشان موجب اعتماد و ایمنی است و باعث رفع وابستگی به بیگانگان است، از این پس با ضمانت اجرایی اجازه هرگونه سوء استفاده از این نشان از سوی سودجویان گرفته شود.
🔷️دکتر مهدی اسلامپناه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران در نشستی با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سازمان ملی استاندارد ایران به وسعت کل صنایع کشور است، گفت: آزمایشگاه مرجع سازمان ملی استاندارد ایران با ظرفیت بالا و تجهیزات مدرن ، آماده همکاری با مراجع قضایی کشور را دارد.
🔷️دکتر اسلامپناه، با اشاره به تعبیر رییس دولت مردمی در جلسه شورای عالی استاندارد، که این سازمان را مشابه سازمان بازرسی کل کشور در قوه مجریه معرفی کردند، بیان داشت: آزمایشگاههای مرجع نقش تعیینکننده برای صلاحیت محصول دارند که در برخی موارد به صدور حکم قضایی منتج میشود.
🔷️رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد سازی، اندازه شناسی، تایید صلاحیت و ارزیابی انطباق را چهار محور اصلی فعالیت های این سازمان برشمرد و افزود: سازمان ملی استاندارد ایران با داشتن قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در تلاش است این قانون قوی و مترقی را به درستی پیاده کند.
🔵دکتر اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، پیشگیری را فصل مشترک وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد ایران و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه دانست و گفت: استاندارد پیشگیری از تخلفات، پیشگیری از بیقانونی، پیشگیری از خروج اعتدال از نمونههای آن است.
🔵دکتر جهانگیر با اشاره به الزامات استاندارد کالا و خدمات برای افزایش سطح کیفیت زندگی مردم افزود: اگر استانداردهای افراد را به درستی تعریف کنیم آنگاه افراد میتوانند خود را با آن بسنجند و مطابق آن رفتار کنند.
🔵وی، قوه قضائیه را بهعنوان مجموعه حاکمیتی معرفی کرد که ضمانت اجرایی را برای بخشهای مختلف فراهم میکند، اظهار داشت: این مجموعه میتواند با کمک استانداردها، یکسری رفتارها را بازنگری و بازمهندسی کند تا با شفافسازی، تا حد ممکن تخلف در جامعه کاهش پیدا کند.