▫️راز ترازوهای شکسته▫️
🔹شاید شما هم یا در شبکههای مجازی و یا در برخی معابر عمومی، با این صحنه روبهرو شده باشید که یک کودک، یک نوجوان، یک پیرمرد و یا یک خانم در حالی که کنار یک ترازوی شکستهی دیجیتالی، مظلومانه نشسته است، دارد گریه و بیتابی میکند…شاید شما هم همچون برخی شهروندان، با دیدن چنین صحنهی دردناکی، از سر دلسوزی و نوعدوستی سراغش رفته و پرسیده باشید که چه شده و چرا دارد گریه میکند؟ طبیعی هم هست، چنین صحنهی ترحمبرانگیزی، دل هر انسانِ بامحبتی را میسوزاند و حس مسئولیت شهروندی را بر میانگیزاند…
🔸اما ماجرا هنگامی تأملبرانگیز میشود که پاسخهای این متکدیان یا شبهمتکدیان «یکی» است:«مأموران شهرداری، ترازویم را شکستهاند!» شاید شما هم جزو شهروندانی بودهاید که با شنیدن چنین پاسخی، خونتان به جوش آمده باشد و با ناسزاگویی به مأموران شهرداری، نفرینشان هم کرده باشید! بعد هم برای آرامشِ صاحب ترازو، از کمک مالی به او دریغ نکرده باشید.
🔹اما حقیقت چیز دیگریست؛ «ترازوی شکسته» یک ترفند و تکنیک برای جلب توجه و ترحم شهروندان برای «کسب درآمد با مظلومنمایی» است… مأموران شهرداری، حق چنین برخوردی را با هیچکس نداشته و هیچ دلیلی هم برای این کار ندارند! قطعاً کمک به نیازمندان حقیقی، وظیفهی انسانی و اجتماعی همه ماست اما آگاه و مراقب باشیم که برخیها با چنین ترفندهایی، احساسات ما را به بازی نگیرند.
📝محمدصادق زمانی|| مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی شهربان و حریمبان شهرداری تهران
🆔 @janatnews_ir