رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در عید سعید غدیر در دیدار هزاران نفر از هموطنان، واقعه غدیر را زمینهساز استمرار حاکمیت اسلامی و تداوم الگوی زیست اسلامی برشمردند و با اشاره به برخی فضائل امیرمومنان(ع)، تأکید کردند: مردمی بودن نظام اسلامی و اعتقاد به تأثیر حضور فردفرد مردم در سرنوشت کشور را از مولای خود آموختهایم.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به انتخابات بسیار مهم روز جمعه، مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح را موجب سرافرازی ملت و جمهوری اسلامی برشمردند و با تبیین ویژگیهای نامزد اصلح، آحاد ملت را به حضور در پای صندوقهای رأی فراخواندند و تأکید کردند: هرکس به ایران قوی و سرافراز علاقمند است و هرکس معتقد به حمایت از نظام است، در انتخابات مشارکت کند.
رهبر انقلاب با تبریک «عیدالله الاکبر» به همه ملت ایران و مسلمانان جهان، برگزاری جشنهای مردمی عید شریف غدیر در معابر عمومی را ابتکاری بسیار خوب خواندند و مأیوس شدن کافران از شکست دادن اسلام را تعبیر بسیار برجسته قرآن در موضوع عید غدیر و اعلام خلافت و ولایت أمیرمومنان(ع) برشمردند.
ایشان تداوم حاکمیت سیاسی اسلام در پرتو فرمان پروردگار مبنی بر ابلاغ جانشینی و امامت أمیرمومنان از زبان مبارک پیامبر(ص) را علت ناامیدی کفار دانستند و افزودند: تداوم حاکمیت و سیاست اسلامی که در امامت جلوهگر است، استمرار روح اسلام است.
رهبر انقلاب، مقام امامت را از مهمترین شئون انبیای الهی و بالاتر از مقام رسالت خواندند و افزودند: در رسالت، پیامبران، فرامین الهی را برای مردم بیان میکنند اما در شأن امامت، پیامبر فرامین الهی را در دل و اندیشه و عمل و کارکرد مردم جاری میسازد.
حضرت آیتالله خامنهای استمرار حاکمیت اسلامی در پرتوی امامت و ولایت را باعث تداوم الگوی زیست اسلامی برشمردند و گفتند: هدف از تلاش و مبارزات 250 ساله ائمه که برخی بزرگان شیعه نیز بعدها دنبال کردند و در عصر حاضر با مجاهدتهای امام راحل و ملت ایران ادامه یافت، حاکمیت اسلام بود که منجر به گسترش زیست اسلامی در جامعه میشود.
ایشان در تبیین خطوط اصلی الگوی زیست اسلامی به «عدالت» ، «اشداء علی الکفار»، «رحماء بینهم»، «درک رنج و سختی مردم از جانب حاکم جامعه» و «همراهی و اطاعت و کمک مردم به حاکمیت اسلامی» اشاره کردند و افزودند: غدیر زمینهساز تحقق این خطوط تعالیبخش زیست اسلامی است و با این نگاه میتواند مایه وحدت همه فِرق اسلامی باشد و نباید آن را نقطه اختلاف شیعه و سنی قرار داد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دوم سخنانشان، در تبیین فضائل مولای متقیان، تأکید کردند: چشمِ خرد و افکار عمیق انسان نیز قادر به درک جمال معنوی و رتبه عرشی مولا(ع) نیست و حداکثر قادر است تصویری کلی را در ذهن خود ترسیم کند اما میتوان با رجوع به نهجالبلاغه که از نعمات بزرگ الهی است و اختصاص به شیعیان هم ندارد، مبانی، معیار و روشها را از امیرمومنان فراگرفت و با فضائل او آشنا شد.
ایشان همه فضائل حضرت علی (ع) را در اوج خواندند و با استناد به نهجالبلاغه افزودند: «یقین و عاری بودن از ذرهای یأس و شک و تردید»، «حساس بودن به تک تک آحاد مردم با هر دین و آیین»، «عدالت غیر قابل توصیف»، «فریب نرمشهای ظاهری دشمن را نخوردن و هوشیاری کامل در مقابل او» را از فضیلتهای بسیار برجسته امام علی بن ابیطالب(ع) برشمردند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین اعتقاد عمیق به مردمی بودن حکومت و حقوق متقابل مردم و حاکم را از فضائل امیرمومنان خواندند و گفتند: مردمی بودن کامل نظام اسلامی را از مولای خود و آیات قرآنی آموختهایم اما برخیها به غلط میگویند جمهوری اسلامی، انتخابات، دموکراسی و مردمسالاری را از غربیها یادگرفته است.
#پایگاه_خبری_استان_تهران
#جمعیت_جوانان_ایرانی
#دولت
#رییسی
#مجلس