سیاسی

نقش روسای شعب در تحقق اهداف بانک توسعه تعاون بی‌بدیل است.

سرپرست بانک توسعه تعاون نقش روسای شعب را در تحقق اهداف بانک توسعه تعاون بی‌بدیل دانست.

⭕نقش روسای شعب در تحقق اهداف بانک توسعه تعاون بی‌بدیل است.

 

🔹سرپرست بانک توسعه تعاون نقش روسای شعب را در تحقق اهداف بانک توسعه تعاون بی‌بدیل دانست.

🔸محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه با برخی روسای شعب سراسر کشور اظهار داشت:

همکاران شعب نقشی بسیار مهم در پیشبرد عملیات بانکداری توسعه‌ای و تحقق اهداف بانک دارند و روسای شعب نیز به صورت اخص در این زمینه ماموریت و رسالتی بی‌بدیل بر عهده دارند.

🔹وی افزود:

روسای شعب با توجه به تجارب ارزنده در خصوص بکارگیری محصولات و طرح‌ها از بینش مناسبی درباره مسائل اجرایی و فرآیندها برخوردارند و از این رو نظر مشورتی آنان در تدوین سیاست‌های اعتباری و انواع و اقسام برنامه‌ها و طرح‌ها و دستورالعمل‌ها بسیار مغتنم است.

🔸شیخ حسینی گفت:

اعتقادم بر این است که هرم مدیریت در موسساتی از قبیل بانک‌ها معکوس است و در واقع روسای شعب با مدیریت و عملکرد صحیح می‌توانند در موفقیت و سربلندی مدیران ارشد بانک نیز تاثیرگذار باشند.

🔹سرپرست بانک توسعه تعاون سرمایه انسانی بانک را مزیت رقابتی پایدار اعلام نمود و گفت:

گرچه بهره‌مندی از ابزارهای نوین، فناوری‌های جدید و تکنیک‌ها و روش‌ها و فرآیندهای اثربخش به عنوان راهکارهای رقابتی مطرح است؛ مهمترین و پایدارترین مزیت رقابتی مربوط به سرمایه انسانی است.

🔸شیخ حسینی خاطر نشان کرد:

روسای شعب وظایف مدیریتی مهمی بر عهده دارند و آموزه‌های اخلاقی و دینی نیز ایجاب می کند روسای شعب نهایت اهتمام را برای مدارا با زیرمجموعه و همچنین کمک به پرورش استعدادها را در فرآیندهای کاری مد نظر داشته باشند.

🔹وی پرورش استعدادها را از مهمترین برنامه‌های بانک در دوره جاری عنوان نمود و گفت:

مد نظر است تا 150 تا 200 نفر از همکاران نخبه شناسایی شده و در دوره‌های آموزشی فشرده و کوتاه مدت حضور یابند تا زمینه برای پرورش و ارتقای استعدادها فراهم گردیده و ذخیره مناسبی به لحاظ مدیریتی و سرمایه انسانی در بانک و حتی شبکه بانکی پدیدار آید.

🔸سرپرست بانک توسعه تعاون گفت:

توجه و احترام به سرمایه انسانی بانک بسیار حائز اهمیت است و ضمن این که روسای شعب خود باید مورد احترام و تکریم واقع شوند، و روسای شعب موفق علاوه بر تشویقات ظاهری به لحاظ داشتن اختیار برای ارائه سرویس‌ها و خدمات به مشتریان نیز واجد شرایط شناخته شوند.

🔹در ادامه سید باقر فتاحی رییس هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون گفت:

یکی از مهمترین محورهای برنامه‌ای بانک این است که شاخص‌های عملکردی بانک به لحاظ سرانه شعبه و سرانه نیروی انسانی به دو برابر افزایش یابد تا بانک به لحاظ شرایط رقابتی در موقعیت مناسبی قرار داشته باشد.

🔸وی افزود:

بانک توسعه تعاون برای انجام وظایف و تکالیف تخصصی نیازمند تجهیز منابع به میزان کافی است تا بستر مناسبی برای اجرای عملیات بانکی بر مدار توسعه‌ای فراهم آید.

فتاحی خاطر نشان کرد: سرمایه بانک در وضعیت کنونی 32 هزار میلیارد ریال است و انتظار می‌رود با تلاش و پیگیری‌ها، سرمایه تا پایان سال جاری به 50 هزار میلیارد ریال برسد که نشان‌گر وضع بهتر بانک به لحاظ کفایت سرمایه خواهد بود.

🔹رییس هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون گفت:

نسبت دارایی ثابت به حقوق صاحبان سهام در این بانک در حدود 75 درصد متعارف است.

سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی گفت: اشتراک اطلاعات میان روسای شعب موفق می‌تواند در شناسایی نارسایی‌ها و کمبودها و نیز ارائه راهکارها بسیار موثر باشد.

🔸وی افزود:

روسای شعب ایده‌ها و نقطه نظرات کاربردی درباره ارتقای سطح خدمات تخصصی بانک از جمله اعتبار اسنادی داخلی، صدور ضمانت‌نامه، خرید دین ارائه داده‌اند که تشکیل کارگروه‌ها و جلسات به صورت حضوری و نیز ثبت دانش ضمنی آنان می‌تواند در ارتقای سطح دانش و تخصص همکاران و دستاوردهای بانک اثرگذار باشد.

معادی گفت:

روسای شعب از مهمترین ارکان بانک برای اتصال صف و ستاد هستند و نقش محوری و هماهنگ‌کننده روسا در این میان برای اثربخشی سیاست‌ها در اجرا و نیز ارائه بازخورد از صف به ستاد، بسیار راهبردی و تعیین‌کننده است.

در این جلسه که با حضور احمد محمدی مدیر امور استان‌ها و شعب، حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری، یونس کلانتری رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار، حجت‌اله شمس رئیس اداره کل حوزه مدیریت، امیر میرشفیعی رئیس اداره کل برنامه‌ریزی و مدیریت عملکرد، مصطفی منتظری مقدم رئیس اداره کل مدیریت ریسک، حمید بختیاری معاون طراحی و توسعه محصول اداره کل هوش کسب و کار و توسعه محصول همراه بود، تعدادی از روسای شعب سراسر کشور و برخی از کارشناسان بازاریابی استان‌ها نیز مطالب مهمی را مطرح نموند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا