محمدرضا ظفرقندی صبح امروز به مناسبت روز بهورز، از مرکز جامع سلامت روستای هفت جوی بازدید و در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران، گفت: بهورزان پایه سلامت کشور هستند و ما قدردان زحمات آنان بوده و هستیم.
وی با اشاره به فعالیت 19 هزار خانه بهداشت در سراسر کشور، افزود: 30 هزار بهورز که دوسوم آنها را زنان و مابقی را مردان تشکیل میدهند، در خانههای بهداشت سراسر کشور مشغول خدمترسانی به مردم هستند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه هر بهورز به جمعیتی بالغ بر 1 هزار تا 1500 نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میدهد، گفت: بهورزان در روستاها و شهرها، وضعیت سلامت مادران و نوزادان را از دوران بارداری تا تولد و حین رشد، رصد و پیگیری میکنند و آموزشها و مراقبتهای لازم را در اختیار مردم قرار میدهند.
ظفرقندی تصریح کرد: نقش بهورزان در کنترل، پیشگیری و واکسیناسیون بیماریهای واگیردار و غیرواگیر و همچنین بهداشت دهان و دندان بسیار مؤثر بوده و برای نظام سلامت ارزش افزوده به شمار میآید، زیرا واکسیناسیون بهموقع سبب کاهش بار درمانی در آینده خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به دغدغه رئیسجمهور درباره شبکه بهداشت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع، باید تلاش کنیم تا این سیستم را در سراسر کشور بهویژه شهرها نیز پیادهسازی کنیم؛ چنانچه این سیستم در شهرها جاری و متمرکز شده و نظام ارجاع نیز برقرار شود، به اهدافمان در برنامه هفتم توسعه و سیاستهای ابلاغی خواهیم رسید.
ظفرقندی تأکید کرد: حوزه سلامت را باید با تأمین منابع پایدار و تکریم جامعه سلامت کشور از بهورز گرفته تا متخصصان و فوق تخصصان، بهخوبی پیش ببریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان در خصوص معیشت و جذب بهورز در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم شرایط را برای معیشت بهورزان و کادر سلامت در خانههای بهداشت بهبود بخشیده و در بودجههای عمومی کشور نیز در نظر بگیریم؛ همچنین برای رفع کمبود بهورز و جذب نیروهای جدید، گفتوگوهایی را با سازمان اداری و استخدامی کشور آغاز خواهیم کرد.
#پایگاه_خبری_استان_تهران
#جمعیت_جوانان_ایرانی
#دولت
#رییسی
#مجلس