سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی با تأکید بر اینکه فضای چهارراه ولیعصر(عج) و بوستان دانشجو نیاز به انضباطبخشی و تغییر سیمای شهر در شأن مردم و خانوادهها دارد، گفت: ما برای این محدوده، طرحهای کلی داریم تا در بازه زمانی مشخص بوستان دانشجو به عنوان بوستان مرکزی شهر به فضای امن و سالمی برای حضور پررنگتر خانوادهها تبدیل شود و چهارراه ولیعصر(عج) شب عید آرام و منظمی را تجربه کند.
تعیین تکلیف مجتمع ولیعصر(عج) و تبدیل به قطب فرهنگی
وی تعیین تکلیف مجتمع ولیعصر (عج) را که در سالهای اخیر به کلنیهای تجمع گاریها و چرخدستیهای دستفروشان تبدیل شده بود، ازجمله این طرحها برشمرد و افزود: در دهه گذشته، این مجتمع را شهرداری با مساحت ۲۴ هزار مترمربع در این چهارراه احداث کرده و هدف از احداث آن، اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی غنی با هدف ارتقای فرهنگ در این محدوده بوده که اگر این برنامهها به قوت به اجرا درمیآمد، ناخودآگاه بسیاری آسیبهای اجتماعی محدوده را کاهش میداد؛ اما در سالهای گذشته با اختلاف بین دستگاهها و سوءاستفادههای نامشروع و غیرقانونی از طرف کسانی که فقط به دنبال منافع خود بودند، بهرهبرداری خوبی از این مجموعه نشد و عملاً بیتالمال بدون استفاده ماند تا آنجا که نتوانست تأثیری بر مشکلات محدوده بگذارد.
شهردار منطقه ۱۱ از اقدامات حقوقی منطقه برای حلوفصل اختلافات مربوط به مجتمع ولیعصر(عج) خبر داد و بیان کرد: کارهای قضایی لازم در زمینه فعالشدن این مجتمع انجام شده و بهزودی این مجتمع به قطب فرهنگی منطقه و حتی شهر تبدیل خواهد شد.
نقش تسهیلگری شهرداری در پروژه مربوط به ساختمان تئاترشهر
وی محصورکردن ساختمان تئاتر شهر را دومین اقدام مؤثر برای ارتقای سطح فرهنگی محدوده معرفی کرد و ادامه داد: کلنگزنی این طرح به درخواست هنرمندان و مدیریت تئاتر شهر با حضور میدانی وزیر ارشاد انجام شد و شهرداری، این اقدام را به عنوان گامی برای ساماندهی و رفع چالشهای این محدوده میداند و تسهیلگر این اقدام است.
طرح جلوگیری از بساط گستری و راهاندازی بازارچه سرمد
موسوی جلوگیری از بساط گستری را سومین طرح جدی منطقه در چهارراه ولیعصر(عج) برشمرد و توضیح داد: تجهیز کارگاهی حصارسازی اطراف تئاتر شهر، عملاً ۵۰ درصد از فضای دستفروشان را در ایام پایانی سال خواهد گرفت. به جز آن، راهاندازی بازارچه سرمد در کوچه سرمد به همراه همکاری همه دستگاهها نظیر پلیس راهور، نیروهای معبربان و شهربان، کلانتری و ضابط قضایی در ایام پایانی سال، این محدوده را از این آسیب اجتماعی محافظت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه باید از همه ظرفیتها نظیر متولیان بهداشت، اداره برق و… در این زمینه استفاده کنیم، افزود: اکنون آسفالتریزی بازارچه سرمد تمام شده، ثبتنام از دستفروشان واجد شرایط ادامه دارد. اطلاعرسانیهای محیطی نیز از یکم بهمنماه، در سراسر محدوده با نصب بنر صورت گرفته است. از چند روز آینده با حداکثر توان، از هرگونه دستفروشی در محدوده جلوگیری خواهد شد و ضمن انجام مکاتبات با نیروی انتظامی، حملونقل و ترافیک و پلیس راهور، پلیس امنیت، ضابط قضایی و یگان امداد، طرح جلوگیری از بساطگستری با قوت و قدرت به اجرا درخواهد آمد.
شهردار منطقه ۱۱ بر ضرورت کار رسانهای در حوزه بساطگستری تأکید کرد و گفت: رسانه ها باید اطلاع رسانی کنند تا مردم بدانند که مثلاً ناشران بزرگی همچون انتشارات امیرکبیر به دلیل فعالیت غیرمجاز بساطگستران ورشکست شدند؛ بساطگسترانی که هرکدام چند برابر یک کارمند یا کارگر درآمد دارند و با دلالی و واسطهگری به کالبد شهری آسیب میزنند.
#پایگاه_خبری_استان_تهران
#جمعیت_جوانان_ایرانی
#دولت
#رییسی
#مجلس