قضایی / حقوقی

کمک دستگاه قضایی به توسعه اشتغال /با ورود دادگستری استان خوزستان کشتارگاه مرغ پرناز در حمیدیه به چرخه تولید بازگشت

در راستای تحقق شعار سال مبنی بر رفع موانع تولید تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌های ذی ربط در جهت تولید و رونق اقتصادی دستگاه قضایی کشور اقدامات مهمی انجام داده است که از جمله می توان به رفع موانع تولید و برطرف کردن مشکلات و همچنین احیای کارخانه‌ها و کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل و حمایت از نیروی کار و کارگر اشاره کرد.

مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در مورد تلاش دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید و اشتغال در نشست خبری روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه گفت: تلاش ما این است تا چرخه تولید و اشتغال به هیچ وجه براساس تصمیمات مراجع قضایی مختل نشود و این موضوع یکی از سیاسیت‎‌های قوه قضاییه است.

وی افزود: روزانه اخبار مربوط به احیای واحد‌های تولیدی و کمک به اشتغال کارگران به مردم اطلاع رسانی می‎ شود. در این رابطه قوه قضاییه آخرین مرجع است و حلقه آخر است، اما با این وجود موارد موثر و تکالیف خود را انجام می ‎دهیم.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در هر نقطه که موضوع به قوه قضاییه منتهی شود، دستگاه قضایی به نحو مطلوب اقدام خواهد کرد تا خللی در روند تولید و اشغال در آن مجموعه وارد نشود.

ستایشی گفت: ما اداره‌ای بنام اداره تصفیه امور ورشکستگی در دادگستری استان‌ها داریم که اداره کل آن زیر نظر معاونت قضایی قوه قضاییه فعالیت می‌کند. همکاران ما در این ادارات به صورت فعالانه و پیشرو برای حل مسائل حرکت می‌کردند و تمام تلاش شان این است که واحد‌های تولیدی ورشکسته روی پای خود بایستند و ادامه فعالیت دهند.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: مطابق گزارش‌های دریافتی، تا پایان اسفند ۱۴۰۱ تعداد ۷۷ هزار و ۷۴۲ واحد تولیدی فعال در کشور وجود داشتند، هزار و ۱۶۶ واحد در سال ۱۴۰۱ احیا یا از تعطیلی آن‎ها جلوگیری شد.

ستایشی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی با ۱۷۲ واحد، استان سیستان و بلوچستان ۱۰۹ واحد، استان خراسان رضوی ۹۸ واحد بیشترین واحد‌های تولیدی احیا شده را در مجموعه خود دارند.

رئیس کل دادگستری خوزستان از راه‌اندازی مجدد یک کشتارگاه مرغ در حمیدیه و بازگشت به کار کارگران آن با ورود و حمایت دستگاه قضایی خبر داد.

دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی ، با اشاره به گذشت بیش از یکسال از تعطیلی کشتارگاه مرغ پرناز و بیکار شدن کارگران آن، گفت: در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، جلسات متعددی با حضور مسئولین و مدیران مرتبط در دادسرای حمیدیه برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد که در نهایت منجر به راه‌اندازی مجدد این کشتارگاه و بازگشت آن به چرخه تولید شد.

وی ادامه داد: در همین راستا با تخصیص اعتبار ۱۰۶ میلیارد ریال از جهاد کشاورزی، کشتارگاه مذکور مجددا راه‌اندازی و شروع بکار کرد و در گام نخست بیش از ۴۰ نفر از کارگران قبلی آن، مشغول به کار شدند و زمینه اشتغال ۳۲ نفر دیگر در آتیه نیز فراهم شد.

دهقانی با قدردانی از زحمات دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه و سایر اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی و مدیران این شهرستان و مدیران استانی در حمایت از تولید، گفت: با توجه به اینکه بخش عمده مرغ استان از این کشتارگاه تامین می‌شود، امیدواریم راه‌اندازی این واحد تولیدی به تعادل و آرامش در بازار مصرف کمک کند.

وی افزود: انتظار می‌رود با راه‌اندازی کامل خطوط کشتارگاه، ۳۲ کارگر دیگر نیز در چند روز آینده به‌کارگیری شوند.

علیرضا جلیلیان مدیر عامل شرکت کشتارگاه صنعتی پرناز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری جوانان ایرانی ، گفت:این شرکت یکی از سه کشتارگاه فعال شهر اهواز و حومه آن است که تقریبا دو سال به دلیل مشکلات فنی و مدیریتی تعطیل و به ورشکستگی کشیده شده بود.

مدیر عامل شرکت کشتارگاه صنعتی پرناز نیز به بیان برخی از موانع پیش روی این واحد تولیدی اشاره کرد و افزود: تعداد ۶۵ نفر از کارگران این شرکت مطالباتی داشتند که این مطالبات پرداخت و رضایت آن‌ها جلب شد. ضمن این که در این مرحله از نیرو‌های بومی منطقه نیز برای فعالیت در مجموعه استفاده شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا